az Arany-sziv Egészségközpont munkatársai 

Voll állapotfelmérés és terápia

Az Arany-SZÍV Egészségközpont szolgáltatásai


Az Alapítvány rendelkezésére álló „BEST” készülék Voll módszeren alapuló eletroakupunktúrás rendszer, amely a hagyományos kínai orvoslást ötvözi a legfejlettebb amerikai kutatások eredményeivel. Ez a módszer Magyarországon nem csupán engedélyezett, hanem tudományosan elfogadott. Az eljárás egyedülálló segédeszköz a gyógyító terápiában.

A Magyar Tudományos Akadémia Orvosi Bizottságának 1998-as állásfoglalása szerint a hagyományos kínai orvoslás, az akupunktúra és az ezt alkalmazó eljárások a természetgyógyászati diszciplínák csoportjába tartoznak. Ezzel az akadémia elismerte, hogy ezek a gyógyítási módok tudományosan bizonyítottak és a hivatalosan elfogadott kategóriába tartoznak.

Az elektroakupunktúrás technika az élő szervezet elektromos potenciálját mérve nyújt segítséget a gyógyítónak az állapotfelmérésben és a terápiában.

Vizsgálható a szervezet általános energetikai állapota, kimutathatók a gyulladásos vagy degeneratív folyamatok, gócok. A megfelelő akupunktúrás pontot stimulálva személyre szabott kezelést végzünk. A készülék számítógéphez csatlakozik, a benne lévő program 40 ezer szer és információ digitális kódját tartalmazza. A géphez csatlakoztatott mérőelektródával a mérés 60 ponton történik a meridiánok kezdő és végpontjain, kézen és lábon. A mérés után szakértői rendszer határozza meg a legsürgősebben kezelendő pontokat.

A módszer segítségével sok kiegészítő vizsgálatot folytathatunk. Tovább finomítható a szervezet állapotának felmérése: vírusok, baktériumok, gombák, allergének jelenléte, de meg lehet állapítani a káros földsugárzást, és a kémiai terheltséget, gondoljunk csak a nehézfémekre. Tesztelhető a stressz szint, a candidás érintettség, és az érzelmi állapot. Kiszűrhetők a szervezet számára káros anyagok, feltárhatók az allergiás kórképek és azok háttere, gyors anyag-, táplálék- és gyógyszertesztelés végezhető.

A diagnosztizált problémákat a biofizikai módszerrel azonnal kezelni lehet, az otthoni terápiát pedig a géppel készíthető "egyénre szabott" oldattal lehet támogatni.

Ez a módszer a szervezet energetikai potenciáljának változása révén a klinikai tüneteket megelőzően is képes kimutatni kóros elváltozásokat. A diagnosztikai eredménytől függően megfelelő stimulálással a szervezet öngyógyító erői mobilizálhatók. A pontok mérése 8-10 mA áramerősséggel és 1 Volt feszültséggel történik, az alkalmazott áram és a test visszajelzésének feszültségkülönbségét mérjük.

A mérés kb. 20-30 percig tart, megbeszéléssel együtt a kezelés összesen 1,5-2 órát vesz igénybe. Kontrolra célszerű 3-4 hét múlva megjelenni.

Leggyakoribb kezelések: allergia, candida, fejfájás, hasmenés, fájdalomcsillapítás, stresszkezelés, plaqe, méregtelenítés, érzelmi problémák, a dohányzásról való leszokás támogatása.

A készülék diagnosztikus és terápiás effektusa egyaránt kiváló.

Vegye kezébe egészségét !

ARANY-SZÍV-vel, Önért!

 

Rendszeres foglalkozások, heti beosztás:

Arany-SZÍV a facebookon:

Néhány kép:

szív- és érrendszeri betegségek vizsgálata   talpreflexológus képzés, tanfolyam   egészségmegőrző előadások, gyógytermékismertető