az Arany-sziv Egészségközpont munkatársai 

A dohányzásról való leszokás komplex, személyre szabott terápiája

Az Arany-SZÍV Egészségközpont szolgáltatásai


A dohányzásról való leszokást számos módon lehet támogatni, például fülakupunktúrával, különféle pszichológiai módszerekkel, mint az NLP, tapasszal, rágógumival.

Napjainkban azonban legsikeresebbnek a bioregulációs technikán alapuló módszerek tekinthetők. Ezt nevezik biorezonanciának vagy elektro-akupunktúrás módszernek is. Ez az eljárás egyedülálló segédeszköz a diagnosztikában és a terápiában. Felmérés, kezelés és a gép által készíthető egyénre szabott oldattal lehet támogatni az otthoni terápiát. Mindez és egy kontrol elegendő segítség a leszokáshoz.

Az alapítvány tulajdonában lévő amerikai, un. Best készülék egyesíti a hagyományos kínai orvoslás és a legmodernebb amerikai kutatások eredményeit. Meg kell jegyezni, hogy a hagyományos kínai orvoslás és az akupunktúra a Magyar Tudományos Akadémia által elfogadott eljárások, mert ezek a gyógyítási módok tudományosan bizonyítottak és a hivatalosan elfogadott kategóriába tartoznak.

Ez a módszer komplex módon segíti a dohányzás szokásától való megszabadulást. El lehet végezni a szervezet méregtelenítését, a tüdő regenerálását, csökkenteni lehet a stresszt, erősíteni tudjuk az érzelmi ráhangolódást a dohányzás elhagyására és nikotin információt is lehet adagolni.

Ezen túlmenően személyre szabottan tudjuk támogatni a folyamatot. Például hízásra hajlamos személy esetén gyorsítani lehet a zsírégetést. Székrekedésre hajlamos egyén esetén hashajtót lehet adagolni. Ideges, nyugtalan ember a relaxálást segítő információt kaphat az oldatba. Az érzelmi ráhangolódásban és érzelmi kiegyensúlyozásban nagy szerepet játszanak pl. a Bach virágeszenciák. Kimutatott továbbá, hogy egyes vitaminok is támogatják a dohányzásról való leszokást: C-vitaminnak erősítő, fáradtság csökkentő hatása van, a B1 vitamin részt vesz a nikotin által megváltoztatott idegsejt működés helyreállításában (a nikotin fokozza a sejtmembrán áteresztő képességét, a nikotinelvonásra idegességgel reagál a szervezet) .

Az állapotfelmérés azért végezzük, hogy kiderüljön, alkalmas-e az idő a leszokás elkezdésére, javasoljuk-e vagy sem. Lehet sürgősséget igénylő más probléma, vagy olyan stresszel kell az egyénnek megküzdenie, ami miatt a dohányzásról való leszokást célszerű későbbre halasztani.

A siker kb. 80 %-os azoknál a személyeknél, akik valóban elkezdték a terápiát.

A terápiát a Voll kezelés mellett szükség szerint más kezelések egészítik ki.

A dohányzásnak szerepe van a tüdőrák, a légúti betegségek és az érrendszeri betegségek kialakulásában.

Abba kell hagyni, és mindannyian nyerünk....

Vegye kezébe egészségét !

ARANY-SZÍV-vel, Önért!

 

Rendszeres foglalkozások, heti beosztás:

Arany-SZÍV a facebookon:

Néhány kép:

szív- és érrendszeri betegségek vizsgálata   talpreflexológus képzés, tanfolyam   egészségmegőrző előadások, gyógytermékismertető