az Arany-sziv Egészségközpont munkatársai 

Miért mi?


Üdvözöljük, Tisztelt Érdeklődő!

Dr. Szigeti Éva, az Arany-SZÍV Egészségközpont vezetője A többszörösen ellenőrzött, adminisztrációval leterhelt, precíz gépekkel felszerelt, időigényes objektív mérések szinte kiszorították a szubjektív elemeket a „korszerű”, hivatalos intézményi gyógyításból.

Nap mint nap találkozunk a betegek kétségbeesett pillantásával, ami azt jelzi: „BESZÉLJÜK MEG, KÉRDEZNI SZERETNÉK, KÉTELYEIM VANNAK”. Ám semmi ilyen egyszerű EMBERI megnyilvánulásra nincs mód, mert nincs rá idő, szól a telefon, vár a következő beteg, és hajt a pusztán mennyiségi mutatókon alapuló TELJESÍTMÉNYKÉNYSZER...

E dominálóan pszichés gyökerű hiányosságok pótlására, a fontos objektív orvosi eredmények szubjektív „vetítésére”, személyiségszűrőnkön történő átvezetésére „SZERETNÉNK KEZET NYÚJTANI” betegeinknek és az egészségtudatos szemléletű, ma még egészséges, megelőzéshívő rétegeknek.

Szolgáltatásaink: előadások, oktatás, tanfolyam, klubfoglalkozások, egyéni tanácsadás, mozgásformák, természetgyógyászati szolgáltatások orvosi módszerekkel karöltve.

A lelkes közreműködő munkatársaink és nagylelkű szponzoraink segítségével létrehozott egészségközpontot alapítványunk „ÉKKÖVÉNEK”, egy orvosi pályafutás „életművének” tekintjük. Ezért a kissé magasztos elnevezés ARANY- SZÍV EGÉSZSÉGKÖZPONT.

Csupán egy lehetőségünk van, hogy lassítsunk, hogy magunkra és családunkra fordítsuk a szabadidőnket, szükség szerint átszervezzük az életünket, és egyre minőségibb életet éljünk. Azt kívánjuk mindannyiuknak, jöjjenek hozzánk akár „rossz szívvel”, térjenek haza tőlünk mindig „JÓ SZÍVVEL”. Válasszuk a jót „Arany-SZÍV”-vel!

Vegye kezébe egészségét !

ARANY-SZÍV-vel, Önért!

 

Rendszeres foglalkozások, heti beosztás:

Arany-SZÍV a facebookon:

Néhány kép:

szív- és érrendszeri betegségek vizsgálata   talpreflexológus képzés, tanfolyam   egészségmegőrző előadások, gyógytermékismertető