az Arany-sziv Egészségközpont munkatársai 

Herczeg Andrea - természetgyógyász, gyógyszerész


1987-ben végeztem a SOTE Gyógyszerésztudományi karán, majd a gyógyszeriparban dolgoztam 17 évet. Igazából csak 12-t mert 5 évig GYES-en, a két fiammal és a kutyánkkal gyerekeskedtünk a Szentendrei-sziget csodálatos világában. 1997-98-ban két éves homeopátiás képzésen vettem részt, ami alapvetően megváltoztatta a betegségekről, gyógyszerekről, gyógyításról szerzett addigi tudásomat és elképzeléseimet.

Ettől kezdve folyamatosan "átképeztem" magam. Reiki, pszichotronika, radiesztézia, feng-shui, Bach-virágterápia, belső utazás, táncterápia.

1994-95-ben három természetgyógyászati szakvizsgát tettem: reflexológia, akupresszúra, életmód-tanácsadás, és megnyitottam önálló rendelőmet a III. kerületben.

A tanulást, továbbképzést jelenleg is folytatom. Az Integrált Kifejezés és Táncterápiás Központ második képzési évét végzem, ahol Wilfried Günther táncterápiás módszertanának alapján dolgozunk.

Egyéni konzultáció és terápia:

Minden hozzám forduló pacienssel egyedi, saját „programot” állítunk össze, annak érdekében, hogy megtalálja az egészségéhez és a teljes élethez vezető útját. Segítségként legtöbbször homeopátiás kezeléseket és Bach- virág eszenciákat használunk, de a program fontos része az egyéni mozgásgyakorlat, étkezési változtatások megvalósítása, valamint sok esetben a régi szokások, berögzött gondolati minták „felülírása” is.

Csoportos foglalkozások:

Mozgás, táncterápia. A táncban, mozdulatokban kifejezett sejtszintű információ, genetikai tudás, bölcsesség előkerülése, sok lelki eredetű probléma, betegség megoldásához vezet. A csoportos foglalkozásokon, a táncon kívül használunk más kifejező eszközöket is: színek, rajzolás, festés, zene, a saját hangunk, hangszerek.

Arany-SZÍV-vel Önért !

 

Rendszeres foglalkozások, heti beosztás:

Arany-SZÍV a facebookon:

Néhány kép:

szív- és érrendszeri betegségek vizsgálata   talpreflexológus képzés, tanfolyam   egészségmegőrző előadások, gyógytermékismertető